Erol Güngör İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Okulumuz vizyon olarak ,Çağdaş eğitim ortamında karakteri yüksek bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Misyon: Tutkuyla ve kararlı bir şekilde çok çalışarak, araştırarak, kaliteyi ön planda tutarak ve gençleri sevgiyle kucaklayarak onların hizmetinde olmak. Ve böylece çocuklarımızın; Ülkemizde ve dünyada istedikleri lise ve üniversiteye yerleşerek, özgüvenleri yüksek, başarılı, ülkesi ve insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.

Başarılar:

Saatler: 08:45- 15:05
Yabancı Dil: ingilizce, arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://erolgungorimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - ILICA MAH. ŞEHİT JANDARMA KOMANDO ER İBRAHİM AŞIKOĞLU SK. NO 1 AZİZİYE / ERZURUM

Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim sunmaktadır

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Erzurum şehir merkezinden Büyük şehir Belediyesi toplu taşıma araçları ile ulaşım imkanı mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 0 km il Merkezine 14 km uzaklıktadır.